Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΕπίθεση Τζούμα σε δημοσιογράφο- "Άντε φύγετε από εδώ ανόητη"

Επίθεση Τζούμα σε δημοσιογράφο- “Άντε φύγετε από εδώ ανόητη”

Εξήγηση στις χθεσινές δηλώσεις, όπου ανέφερε πως «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών», επιχείρησε να δώσει ο Κωνσταντίνος Τζούμας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι ήταν εκνευρισμένος και πως αποφάσισε να το παίξει «κακό παιδί».

«Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί” και να πω πράγματα που δεν πιστεύω», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Εν μέσω έντασης με παρουσιαστές και καλεσμένους στην εκπομπή, λόγω του ύφους και των συχνά προσβλητικών σχολίων του, ο Κωνσταντίνος Τζούμας ανέφερε πως σε σχέση με την δήλωση του που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, «δεν ισχύει τίποτα από ότι είπα. Άλλο είπα χθες, άλλο θα πω την Κυριακή, άλλο θα πω την Πέμπτη. Είμαι αντιφατικός, όπως όλοι οι άνθρωποι».

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ