Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΕντοπίστηκε νεκρή η 11χρονη στην Ηλεία – Ομολόγησε ο δράστης

Εντοπίστηκε νεκρή η 11χρονη στην Ηλεία – Ομολόγησε ο δράστης

Νεκρή από τραύματα από μαχαίρι εντοπίστηκε η 11χρονη Β. Ν. που είχε εξαφανιστεί στην Ηλεία. To νεαρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Μυρτιά, στον κάμπο της Ηλείας. Για τη δολοφονία του ανήλικου κοριτσιού έχει συλληφθεί ένας άνδρας ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για βιασμό ανηλίκου ενώ όπως έγινε γνωστό είναι θείος της 11χρονης.

Το κορίτσι για το οποίο είχε εκδοθεί amber alert βρέθηκε νεκρό με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό. Μετά από την ανάκρισή του ο 37χρονος, που περιφερόταν στην περιοχή, φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Στην περιοχή έχει σπεύσει ιατροδικαστής και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες το σώμα του άτυχου κοριτσιού έχει χτυπήματα που παραπέμπουν σε απόπειρα βιασμού. Στην αστυνομία ανακρίνονται επίσης άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του δράστη. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας”.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 37χρονος επιβίβασε περίπου στις 9:00 χθες το βράδυ την ανήλικη στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Μυρτιά και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Καταράχι, που βρίσκεται ανάμεσα στα Λεχαινά και την κοινότητα της Αρετής, όπου και δολοφόνησε την 11χρονη.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η εξαφάνιση της 11χρονη δηλώθηκε περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου συγκέντρωσαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και εντόπισαν ότι ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκε η 11χρονη.

Ο 37χρονος προσήχθη σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια Πύργου και λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή, όπου βρέθηκε και η σορός της ανήλικης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος είναι εξάδελφος της μητέρας τής ανήλικης και κουμπάρος της οικογένειας, ενώ το 2017 είχε απασχολήσει τις αρχές, για υπόθεση βιασμού ανήλικης.

Στο μεταξύ, η σορός της 11χρονης αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, αλλά και η ακριβής ώρα του θανάτου της. Παράλληλα, το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ