Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕνισχύεται ο στόλος της Safe Bulkers του Π. Β. Χατζηιωάννου

Ενισχύεται ο στόλος της Safe Bulkers του Π. Β. Χατζηιωάννου

Την παραλαβή του νεότευκτου bulk carrier “Pedhoulas Farmer”, χωρητικότητας 82.500 dwt, ανακοίνωσε η Safe Bulkers συμφερόντων Πόλυ Β. Χατζηιωάννου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε επίσημα το Cosco Hull No. N1138 «PEDHOULAS FARMER» στο στόλο μας! Αυτή η νέα προσθήκη αντιπροσωπεύει όχι μόνο την ανάπτυξη και την πρόοδο, αλλά και τη δέσμευσή μας για αριστεία στο στόλο μας» αναφέρει σε ανάρτηση της η εταιρεία.

Σημειώνεται πως η Safe Bulkers έχει ένα ναυπηγικό πρόγραμμα αποτελούμενο από εννέα πλοία, δύο εκ των οποίων είναι διπλού καυσίμου – μεθανόλης, με δύο με παράδοση για το 2025, τέσσερα για το 2026 και δύο για το 2027.

«Η Εταιρεία μας θα έχει τα επόμενα χρόνια έναν από τους σύγχρονους και περιβαλλοντικά αναβαθμισμένους στόλους παγκοσμίως. Παράλληλα, με στόχο τη βιώσιμη και περιβαλλοντικά προσανατολισμένη ανάπτυξη της Εταιρείας μας, παραμένουμε ενεργοί σε κάθε καινοτόμα προσπάθεια χρήσης νέων εναλλακτικών καυσίμων και έρευνας τεχνολογιών δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τον προηγούμενο μήνα σε συνέντευξή του στο finupnews ο CEO της Safe Bulkers, Πόλυς Β. Χατζηιωάννου.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ