Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕμπαπέ: "Σημασία δεν έχει ποιος εκτέλεσε τα πέναλτι, αλλά ότι γίνονται γκολ"

Εμπαπέ: “Σημασία δεν έχει ποιος εκτέλεσε τα πέναλτι, αλλά ότι γίνονται γκολ”

Η απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε…δύσκολα στον Κάρλο Αντσελότι σε πολλούς τομείς! Πολύ απλά διότι σε τόσο υψηλό επίπεδο όλοι οι μεγάλοι παίκτες θέλουν να είναι πρωταγωνιστές.

Η συζήτηση για τον εκτελεστή των πέναλτι “άνοιξε” αμέσως μετά την έλευση του γάλλου καθώς μέχρι και εφέτος αυτή την ευθύνη είχε ο Βινίσιους. Ο έξυπνος Αντσελότι όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε πως έχει αφήσει το θέμα στους ίδιους. Να αποφασίζουν δηλαδή από μόνοι τους κάθε φορά.

Στον αγώνα λοιπόν της Ρεάλ που τελείωσε με εκτός έδρας νίκη επί της Σοσιεδάδ 2-0 οι μαδριλένοι κέρδισαν δύο πέναλτι.

Με τους Βινίσιους και Εμπαπέ να ευστοχούν σε αυτά, η ομάδα του Αντσελότι απέδρασε με το τρίποντο από το Σαν Σεμπαστιάν και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μακριά από τη Μαδρίτη.

Ο γάλλος σούπερ σταρ δεν έχει το ξεκίνημα που πολλοί περίμεναν, έχει πετύχει τέσσερα γκολ, εκ των οποίων τα τρία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Τα δύο από αυτά ήρθαν από την άσπρη βούλα και στα Μέσα της χώρας γίνεται συζήτηση για το ποιος πλέον θα εκτελεί τα πέναλτι. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι Βινίσιους κι Εμπαπέ θα τα μοιράζονται.

Ο 25χρονος απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα, υποστηρίζοντας ότι σημασία έχει τα πέναλτι να γίνονται γκολ κι όχι ποιος θα τα εκτελέσει.

“Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να ψάχνουμε ο ένας τον άλλον στο παιχνίδι και στην προπόνηση για να δημιουργήσουμε αυτή τη σύνδεση γιατί ξέρουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα.

Ο Βινίσιους είναι ένας σπουδαίος παίκτης κα είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω μαζί του στη Ρεάλ. Το σημαντικό με τα πέναλτι είναι ότι και τα τέσσερα ήταν γκολ δεν έχει σημασία ποιος τα παίρνει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι γκολ”.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ