Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕμπαπέ: Κριτική στα αποδυτήρια της Γαλλίας και για τον σούπερ σταρ της...

Εμπαπέ: Κριτική στα αποδυτήρια της Γαλλίας και για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ!

Τα αποτελέσματα καθορίζουν πάντοτε τις ισορροπίες των ομάδων και από το συγκεκριμένο κανόνα δεν ξεφεύγουν ούτε οι καλύτεροι. Η ήττα της Γαλλίας από την Ιταλία, στην πρώτη αγωνιστική του Nations League, αναστάτωσε τα αποδυτήρια των “τρικολόρ”, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μπαίνει και αυτός στο κάδρο της κριτικής.

Η ήττα με 3-1 από την Ιταλία την Παρασκευή έφερε τριγμούς στις τάξεις της δευτεραθλήτριας κόσμου Γαλλίας. Μετά τη λήξη του αγώνα επικράτησε ένταση στα αποδυτήρια, με τον τερματοφύλακα της Μίλαν να επικρίνει τους συμπαίκτες του για την απόδοσή τους.

Ο αρχηγός Κιλιάν Εμπαπε έμεινε σιωπηλός όμως, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ήταν ένας από τους αποδέκτες των κατηγοριών του Μενιάν.

Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής των γάλλων, οι οποίοι ανησυχούν για την πορεία της ομάδας. Ο σουπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του, μετρώντας μόλις 2 γκολ στα τελευταία 11 ματς με τους “τρικολόρ”.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην τον ξεκινάει στην αρχική ενδεκάδα σε όλους τους αγώνες.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ