Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕλληνογερμανικό Επιμελητήριο: Με 50 εκθέτες συμμετείχε η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών...

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Με 50 εκθέτες συμμετείχε η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ ISM 2025

Με 50 εκθέτες συμμετείχε η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση του κλάδου ζαχαρωδών και σνακ, ISM 2025 που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία από 2 έως 5 Φεβρουαρίου, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό της Κολωνίας, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι Έλληνες εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε ένα διεθνές κοινό. Αρκετές εταιρείες συμμετείχαν μέσω των ομαδικών περιπτέρων της Promo Solution και της Great Greek Exports and Trade, ενώ άλλες συμμετείχαν ατομικά, καλύπτοντας στο σύνολό τους πάνω από 1.260 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας. 

Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι η αυξανόμενη παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στην ISM επιβεβαιώνει τη στρατηγική σημασία της έκθεσης, προσφέροντας πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης.

Επιπλέον, η ISM ανέδειξε τις κυρίαρχες τάσεις του κλάδου, με έμφαση στη βιωσιμότητα, τη διαφάνεια, την υγεία και τους νέους γευστικούς συνδυασμούς. Η τάση “Snacks on the go”, που αντικαθιστά τα παραδοσιακά γεύματα με εύκολες και γρήγορες επιλογές, πρωταγωνίστησε στις νέες προτάσεις των εκθετών.

Μεγάλη απήχηση είχε το Lab5 by ISM, το οποίο συγκέντρωσε καινοτόμα προϊόντα από τις κατηγορίες Trend Snacks, Start-ups, Scale-ups, New Product Showcase και Finest Creations, αναδεικνύοντας τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της έκθεσης.

Η ISM 2025 ξεχώρισε, επίσης, για τις νέες πρωτοβουλίες της, όπως το Creator Day και η Sweet Week Talks & Tasting Stage, ενώ η ισχυρή συνεργασία της με την ProSweets Cologne δημιούργησε πολύτιμες συνέργειες στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Η επόμενη ISM θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου 2026 στην Κολωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ