Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΕκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών, στην Σχολή...

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών, στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

  Ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης, παρέστη σήμερα σε εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά.  

   ‘Οπως ανακοινώθηκε, ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε ότι στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας έχει ξεκινήσει συστηματική προσπάθεια από τον Απρίλιο, ώστε να επεκταθεί η αλυσίδα ζωής με δράσεις προσφοράς και εθελοντισμού, αποδεικνύοντας την έμπρακτη ευαισθησία και ανιδιοτέλεια του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Παράλληλα, όντας και ο ίδιος εθελοντής δότης μυελού των οστών, απηύθυνε έκκληση στους νέους δοκίμους να γίνουν αρωγοί σε μία από τις σημαντικότερες κοινωνικές δράσεις, προσφέροντας ελπίδα σωτηρίας στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. 

   Παρών στην εκδήλωση ήταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτριος Χούπης, εκπρόσωποι των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, του Λιμενικού Σώματος και της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.  

   Χαιρετισμό απηύθυναν, ο επιστημονικός διευθυντής του σωματείου «Σύλλογος Όραμα Ελπίδας» καθ. Στυλιανός Γραφάκος, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Σταύρος Κέπεντζης, ο διευθυντής του Κέντρου Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών, καθ. Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης και η δότρια μυελού των οστών Σουλτάνα Ταραμίγκου. 

   Το χαιρετισμό της προέδρου του σωματείου «Σύλλογος Όραμα Ελπίδας» Χριστιάννας Β. Βαρδινογιάννη, ανέγνωσε ο Στυλιανός Γραφάκος. 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ