Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΕιδικευόμενη γιατρός η 29χρονη που σκοτώθηκε στον Περιφερειακό

Ειδικευόμενη γιατρός η 29χρονη που σκοτώθηκε στον Περιφερειακό

Ειδικευόμενη γιατρός ήταν η 29χρονη γυναίκα που σκοτώθηκε τα ξημερώματα στο τροχαίο που έγινε στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα -Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, η 29χρονη ήταν ειδικευόμενη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και το γραφείο της ήταν δίπλα στο γραφείο της Προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα – Πειραιά.

«Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους, λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα τη ξαναδούμε», ανέφερε η κα Παγώνη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 04:50 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο της 29χρονης το οποίο κινούνταν στην Περιφερειακή Υμηττού για περίπου ένα χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα, συγκρούστηκε στο ύψος της Αττικής Οδού, με ένα ταξί.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ