Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔ.Παπαστεργίου :Μέσω του Kids Wallet, θα μπορούν οι γονείς να επιλέγουν σε...

Δ.Παπαστεργίου :Μέσω του Kids Wallet, θα μπορούν οι γονείς να επιλέγουν σε ποιες εφαρμογές τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, μίλησε στον ΑΝΤ1, , για το Εθνικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων, τονίζοντας ότι, «το μεγάλο πρόβλημα είναι η βία που αναπαράγεται αδιάκριτα μέσα από τα social media».

Σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, είναι η εφαρμογή Kids Wallet, που θα μπορεί να εγκαθίσταται στα κινητά των παιδιών. Ο κ, Παπαστεργίου εξήγησε πως ακριβώς θα λειτουργεί, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται η συνεργασία των παιδιών με τους γονείς.

Μέσω του Kids Wallet, θα μπορούν οι γονείς να επιλέγουν σε ποιες εφαρμογές τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση από το κινητό τους και πόσες ώρες θα μπορούν να είναι στο διαδίκτυο, αλλά δεν θα μπορούν οι γονείς να έχουν πρόσβαση στα μηνύματα των παιδιών.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ