Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔ. Ζωγράφου: Υπεγράφη η σύμβαση για έναρξη έργων από το πρόγραμμα «Τρίτσης»...

Δ. Ζωγράφου: Υπεγράφη η σύμβαση για έναρξη έργων από το πρόγραμμα «Τρίτσης» ύψους 12,4 εκατ. ευρώ

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας υπέγραψε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Ζωγράφου και Διασύνδεση τους μέσω Δικτύου Διαδρόμων Πεζών» με την «Κοινοπραξία Ενωση Χωροτεχνική ΑΤΕ Καραλής Κωνσταντίνος», ύψους 12,4 εκατομμυρίων ευρώ που θα χρηματοδοτηθεί ολοκληρωτικά από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η συγκεκριμένη σύμβαση περιλαμβάνει αναπλάσεις σε κοινόχρηστους χώρους και πλατείες σε όλο το Δήμο Ζωγράφου και μεταξύ άλλων ανακατασκευές σε 29.000 τετραγωνικά μέτρα πεζοδρομίων και 58.000 τετραγωνικά μέτρα κοινόχρηστων χώρων.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας δήλωσε: «Αυτή είναι η παρακαταθήκη που αφήνω στην πόλη μου και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτό. Δουλέψαμε σκληρά αυτά τα τέσσερα χρόνια και πλέον φέρνουμε στο Δήμο Ζωγράφου έργα 12,3 εκατομμυρίων ευρώ, που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της και θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη διοίκηση θα τα υλοποιήσει. Με νέα πεζοδρόμια και  ανακαινισμένους κοινόχρηστους χώρους, η καθημερινή ζωή των συμπολιτών μου θα γίνει καλύτερη και ομορφότερη και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους, στο να γίνει πράξη η μεγαλύτερη χρηματοδότηση που έχει εξασφαλίσει ποτέ ο Δήμος Ζωγράφου!

Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ