Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΔολοφονία Άλκη: Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για τον 20χρονο που φέρεται να...

Δολοφονία Άλκη: Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για τον 20χρονο που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συμμετείχε σε επίθεση σε βάρος δύο ατόμων τον Μάρτιο του 2019 στην περιοχή Χαριλάου, από κοινού με τον 23χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου Άλκη και τον οποίο δημοσιεύματα ήθελαν να έχει διαφύγει στην Αλβανία, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται “για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για την συμμετοχή τους στην επίθεση, ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον  Εισαγγελέα.

Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Νωρίτερα, ιστότοποι είχαν δημοσιεύσει ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο, το μεσημέρι της Παρασκευής ταυτοποιήθηκε ως πιθανός συνεργός του 23χρονου ένας ομοεθνής του, ο οποίος, κατόπιν αναζήτησης, προέκυψε ότι είχε ήδη ταξιδέψει, από το βράδυ της Πέμπτης, στην Αλβανία.

Τις πληροφορίες αυτές, είχαν διαψεύσει πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έχει ταυτοποιηθεί συνεργός του 23χρονου συλληφθέντος για τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη Καμπανό και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να έχει υπάρξει διαφυγή υπόπτου, ωστόσο, ακόμη και αν είχε υπάρξει διαφυγή, υπάρχει διακρατική συμφωνία δικαστικής συνεργασίας Ελλάδας – Αλβανίας, οπότε και θα ακολουθούσε έκδοση στην Ελλάδα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ