Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΔιευρύνει το χαρτοφυλάκιο της η COCO-MAT - Εγκαίνια τον Μάιο για το...

Διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της η COCO-MAT – Εγκαίνια τον Μάιο για το νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Στην περαιτέρω διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της προχωρά η COCO-MAT, ετοιμάζοντας τα εγκαίνια ενός νέου boutique ξενοδοχείου στον δημοφιλή προορισμό της Σαντορίνης.

Μετά το Eco Residence Serifos και των 4 Αθηναϊκών ξενοδοχείων της, η COCO-MAT επενδύει στον δημοφιλή προορισμό της Σαντορίνης, μέσω του eco-conscious boutique resort που θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2022.

Ειδικότερα, το νέο μέλος της ξενοδοχειακής οικογένειας της Coco Mat βρίσκεται στην Καλντέρα και έχει δημιουργηθεί στα πρότυπα του έτερου νησιωτικού ξενοδοχειακού πρότζεκτ της εταιρείας στη Σέριφο (Coco Mat Eco Residences Serifos). Στόχος του είναι σύμφωνα με την εταιρεία «να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ποιοτικής φιλοξενίας στους επισκέπτες του, στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς δίπλα στη φύση και τη θάλασσα αλλά και την απόλαυση του ξεκούραστου ύπνου σε υψηλής ποιότητας προϊόντα και συστήματα ύπνου με την υπογραφή της COCO – MAT».

Σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή και με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του νησιού στο γραφικό χωριό του Ακρωτηρίου στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, το νέο κατάλυμα εντάσσεται στην κατηγορία των adults only hotels, αφού όπως διευκρινίζεται στον ιστότοπο του λόγω της ιδιαίτερης τοποθεσίας του δεν γίνονται δεκτά παιδιά και κατοικίδια.

Πέρα από την διαμονή το ξενοδοχείο θα διαθέτει και πρόσθετες παροχές όπως γιόγκα, μασάζ καθώς και υπηρεσίες ηχοθεραπείας.

Την γαστρονομική επιμέλεια του έχει αναλάβει ο σεφ Δημήτρης Κανταράκης, ο οποίος έχει επιλέξει για το εστιατόριο του ξενοδοχείου υψηλής ποιότητας γεύσεις εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο.

Όπως και στα υπόλοιπα καταλύματα της αλυσίδας, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές του νησιού με τα εμβληματικά ξύλινα ποδήλατα της COCO-MAT, τα οποία θα διατίθενται από το ξενοδοχείο, ώστε να απολαύσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής η οποία συνδυάζεται άρτια με τις φυσικές ομορφιές και την σαγηνευτική θέα της Καλντέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και το Eco Residence Serifos, το νέο boutique resort της COCO-MAT στη Σαντορίνη ακολουθεί πιστά τα πρότυπα βιωσιμότητας, διαθέτοντας εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και υπηρεσίες απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι η ανακύκλωση, το φιλτράρισμα και η επαναχρησιμοποίηση των γκρίζων νερών για το πότισμα και τη φροντίδα του κήπου, καθώς επίσης και η απόσταξη του νερού και η μετατροπή του σε πόσιμο με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς για εξάλειψη των πλαστικών μπουκαλιών, η χρήση οικολογικών προϊόντων καθαρισμού, η αξιοποίηση γεωθερμικής ενέργειας, η χρήση ψηφιακών μενού φαγητού μέσω QR codes κα.

Πέρα από τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου στην Σαντορίνη η εταιρεία της οικογένειας Ευμορφίδη, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και την ανέγερση δύο ακόμα μονάδων, μια στο κέντρο της Αθήνας πολύ κοντά στην Ακρόπολη και μια δεύτερη στη Μονεμβασιά.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ