Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔημήτρης Γιαννακόπουλος: "Όλοι καταλάβαμε χθες, είδε όλη η Ελλάδα - Το τέλος...

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Όλοι καταλάβαμε χθες, είδε όλη η Ελλάδα – Το τέλος το ορίζει ο δυνατός”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε δηκτικά τη διαιτησία του χθεσινού (12/06) τελικού του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό που τελείωσε με νίκη 88-85 των “πράσινων” στο ΣΕΦ και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του σε ομάδα και κόσμο, ενόψει του πέμπτου ματς.

Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ έδωσε το παρόν στη σημερινή διαδικασία για την ανάδειξη της ομάδας των διαιτητών που θα σφυρίξουν στον αυριανό (14/06) πέμπτο τελικό, το αποτέλεσμα του οποίου θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας 2024.

Τελικά δεν ακολουθήθηκε η συνήθης διαδικασία, δηλαδή, κλήρωση από την οποία θα προέκυπταν τα ονόματα των διαιτητών, αλλά έγινε ορισμός. Μια απόφαση από την ΕΟΚ που βρήκε και τις δύο ομάδες να διαφωνούν.

Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν είναι αυτά των: Γιώργου Πουρσανίδη, Ηλία Καρπάνου και Γιώργου Κατραχούρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
“Καλησπέρα σε όλους, ξαναβρεθήκαμε εδώ πέρα να ακούσουμε με ποιον τρόπο θα γίνει η κλήρωση ή ο ορισμός. Έγινε ο ορισμός, βγήκαν οι τρεις διαιτητές. Εμείς περισσότερο ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία, γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε ό,τι ακούμε από τους ανθρώπους της ΚΕΔ, σε ό,τι ακούμε από τους ανθρώπους της ΕΟΚ. Νομίζω πως χθες είδε όλη η Ελλάδα, όλοι καταλάβαμε.

Εμένα αυτό που με ικανοποιεί, αυτό που είναι η μεγαλύτερη νίκη είναι το να λαμβάνω μηνύματα από ατελείωτους Ολυμπιακούς σήμερα και να λένε ότι δεν τη θέλαμε την χθεσινή νίκη. Να μπαίνω στα social media και να βλέπω από ανθρώπους γνωστούς του Ολυμπιακού, οργανωμένους της θύρας 7, είτε απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού να λένε ότι ‘ούτε με 100-0 διαιτησία δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε’, να λένε ‘ντροπή μας’, ‘να κοιτάξουμε τα χάλια μας και όχι να τα βάζουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο’. Για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη.

Όποιοι διαιτητές και να έρθουν αύριο, έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, έχω εμπιστοσύνη στον υπέροχο κόσμο μας, που έχει στηρίξει από την πρώτη μέρα φέτος. Είμαι βέβαιος ότι και αύριο θα μας στηρίξει με τη φωνή του και μόνο, ώστε να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Μάλλον, συγγνώμη η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος, τουλάχιστον ακόμα. Να αποδείξουμε ποιος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος. Και ένα τελευταίο: Το τέλος το ορίζει ο δυνατός. Καλή συνέχεια“.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ