Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔημήτρης Γιαννακόπουλος: "Έχουμε το μαέστρο για το back 2 back!"

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Έχουμε το μαέστρο για το back 2 back!”

Στο Costa Navarino οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας άνθρωποι της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού πέρασαν ευχάριστες στιγμές πριν μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας. Λίγες ώρες πριν επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα με την ευχή η νέα αγωνιστική χρονιά να έχει την ίδια κατάληξη!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ πήρε το λόγο και ευχήθηκε να επαναλάβει το “τριφύλλι” την ίδια πετυχημένη χρονιά λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια σεζόν με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε την ίδια επιτυχία όπως και πέρυσι. Δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο” και συνέχισε:

“Να ξεκινήσουμε από τη 17η θέση και να τελειώσουμε στην 1η ή να είμαστε στην 1η θέση και να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι. Νομίζω ότι το δεύτερο είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά έχουμε τον μαέστρο που ξέρει πως να κάνει το back 2 back. Tο μόνο που μπορώ να πω είναι να ακούτε τον προπονητή σας και να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Μια ευτυχισμένη σεζόν και τα καλύτερα”.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ