Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΔεύτερη τιμητική υποτροφία "Δημήτρης Μανωλόπουλος" από την Space Hellas

Δεύτερη τιμητική υποτροφία “Δημήτρης Μανωλόπουλος” από την Space Hellas

Η Space Hellas ανακοίνωσε τους υπότροφους, βάσει της προκηρυχθείσας τιμητικής υποτροφίας «Δημήτρης Μανωλόπουλος» για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021.

O Βασίλης Κωνσταντάκος, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Π.Μ.Σ. “Επιστήμη Δεδομένων” και η Φωτεινή Καρέτση, πρωτοετής μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. “Μηχανική Δεδομένων και Υπολογιστικών Συστημάτων”, είναι οι δύο αριστούχοι στους οποίους απονεμήθηκε η δεύτερη υποτροφία προς τιμήν του αείμνηστου Δημήτρη Μανωλόπουλου, ιδρυτή της εταιρείας.

Οι υποτροφίες Δημήτρης Μανωλόπουλος εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Space Hellas με στόχο, να δώσουν την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στο χώρο της τεχνολογίας, συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, σε τομείς σχετικούς με δίκτυα επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια (Cyber Security) και τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Η απονομή των υποτροφιών πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και την Επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ