Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔήμος Αθηναίων: Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία της ομάδας street work του ΚΥΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία της ομάδας street work του ΚΥΑΔΑ

«Η λειτουργία της ομάδας street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ) θα συνεχιστεί απρόσκοπτα», τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή φημολογίες περί του αντιθέτου που κυκλοφόρησαν σε μερίδα του Τύπου.

Και αυτό, διευκρινίζει ο δήμος, γιατί «η σημερινή διοίκηση έχει εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους» καθώς η χρηματοδότηση που είχε προβλεφθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) του δήμου «ήταν ανεπαρκής για να καλύψει τις ανάγκες του συνόλου του έτους 2024».

Επισημαίνει ότι με τους νέους πόρους διασφαλίζεται τόσο οι ολοκλήρωση του έργου κατά το 2024 όσο και η συνέχισή του το 2025 καθώς αναγνωρίζει τη σημασία του street work «και όλων των κοινωνικών έργων, ως αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής πολιτικής μας», όπως σημειώνει.

Τέλος ο δήμος ενημερώνει ότι καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αύξηση των πόρων που είχαν διατεθεί στην ΟΧΕ το 2023. «Με ανακατανομή και ενίσχυση των διαθέσιμων πόρων, στοχεύουμε στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας, ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις κοινωνικές ανάγκες της πόλης μας με υπευθυνότητα και ευαισθησία», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ