Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΓιατί διέγραψε τον Κουρουμπλή ο Τσίπρας;

Γιατί διέγραψε τον Κουρουμπλή ο Τσίπρας;

Παλιότερα χρησιμοποιούσαμε την φράση πριν στεγνώσει το…μελάνι. Σήμερα στην εποχή του πληκτρολογιού, ο όρος αυτός είναι αδόκιμος και δεν έχει βρεθεί κάποιος άλλος, που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.

Για αυτό ας μου επιτρέψετε να τον χρησιμοποιήσω, δημοσιογραφική άδεια. Πριν λοιπόν στεγνώσει το μελάνι της διαγραφής του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε στο σημείο να αναρωτηθούμε φωναχτά, γιατί ο κ. Τσίπρας τον διέγραψε.

Επισήμως λένε ότι αποκάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ “δολοφόνους” για τους χειρισμούς στην πανδημία.

Να με συγχωρέσετε, αλλά το θεωρώ ως απόλυτη υποκρισία. Διότι εάν πράγματι ισχύει αυτό τότε ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να έχει ήδη διαγράψει τον εαυτό του, τον εκπρόσωπο του, και σχεδόν όλα τα στελέχη του.

Και γίνομαι συγκεκριμένος. Από την ημέρα της διαγραφής του κ. Κουρουμπλή, δεν έχει περάσει ούτε μια ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Πρόεδρος του, που να μην αποκαλούν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ως ανθρώπους που διαπράττουν υγειονομικό έγκλημα το οποίο στοιχίζει δεκάδες ζωές κάθε μέρα.

Και ρωτώ την Κουμουνδούρου. Αυτός που διαπράττει έγκλημα τι είναι;

Δεν είναι εγκληματίας; Δεν είναι δολοφόνος; Ποιον λοιπόν κοροιδεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι διέγραψαν τον Κουρουμπλή τάχα μου δήθεν για τις απόψεις που εξέφρασε. Αφού αυτοί καθημερινά λένε χειρότερα.

Προφανώς ή άλλοι είναι οι λόγοι της διαγραφής του, ή κάτι άλλο ήθελαν να καλύψουν.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο πρώην Υπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, έπεσε θύμα της συγκυρίας.

Η για να ακριβολογήσω δεν διαγράφει για το ότι αποκάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και το χειρότερο το πιστεύει, αλλά γιατί δεν υπάκουσε το μεγάλο αρχηγό. Το όχι που είπε στον κ. Τσίπρα, που του ζήτησε να αυτοεξευτελιστεί, ήταν η αιτία της διαγραφής του και όχι οι απόψεις του.

Την ανταρσία δεν μπορούσε να καταπιεί ο κ. Τσίπρας και όχι τα λεγόμενα του βουλευτή. Αυτό το μήνυμα έστειλε στους υπόλοιπους.

Οτι κανείς δεν έχει το δικαίωμα πλέον να τον αμφισβητεί. Και το έκανε εγκαίρως και προφανώς είχε στο μυαλό του το δρόμο προς το συνέδριο και το Νίκο Ανδρουλάκη…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ