Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΓιάννης Αντετοκούνμπο: "Εάν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με εμένα είναι...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Εάν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με εμένα είναι υπέροχο, αν όχι, τότε πρέπει να νικήσω…”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σκοπεύει να συνεχίσει στους Μπακς εάν δεν κατακτούν τίτλους στο ΝΒΑ! Δηλώνει και πολύ καλά κάνει διότι είναι νικητής, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα παραμείνει στο Μιλγουόκι, εφόσον δεν είναι η ομάδα “στην ίδια σελίδα με εκείνον”, όπως δήλωσε.

Οι δηλώσεις με τις οποίες “χτύπησαν καμπανάκια” στους Μπακς έγιναν στο podcast “48 minutes” και είναι οι παρακάτω: “Έχω κουραστεί να μοιράζομαι την ίδια ιστορία για το Game 6 με τους Φοίνιξ Σανς. Θέλω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις. Αν οι Μιλγουόκι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με εμένα για το υπόλοιπο της καριέρας μου, θα είναι υπέροχο. Αν όχι, πρέπει να νικήσω. Είμαι ένας Μιλγουόκι Μπακς. Αλλά πιο σημαντικό, είμαι ένας νικητής. Πρέπει να κάνω ο,τιδήποτε μπορώ για να κερδίσω και αν υπάρχει μία καλύτερη κατάσταση για να κερδίσω το πρωτάθλημα τότε πρέπει να την επιλέξω“.

Ο Γιάννης έκανε αυτές τις δηλώσεις μόλις τρεις εβδομάδες μετά τα όσα είχε πει στους New York Times για το ενδεχόμενο να παραμείνει στον σύλλογο του Ουισκόνσιν. 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ