Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΓερ. Τζέης: Η Atradius Hellas συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον

Γερ. Τζέης: Η Atradius Hellas συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον

Οι διεθνείς στρατηγικοί στόχοι και τα μελλοντικά σχέδια του ομίλου Atradius βρέθηκαν στο επίκεντρο του ετήσιου International Sales Conference της Atradius, που φέτος διοργανώθηκε στην Αθήνα, από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν, επίσης, ο απολογισμός της τρέχουσας χρονιάς, καθώς και οι τάσεις και οι προοπτικές που καταγράφονται στις ασφαλίσεις πιστώσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οικοδεσπότης του φετινού International Sales Conference ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Atradius Hellas, Γεράσιμος Τζέης, ο οποίος, στην ομιλία του, εστίασε στις ευκαιρίες που προσφέρονται διεθνώς για τις ασφαλίσεις πιστώσεων, σημειώνοντας, όμως, ότι οι συνεχιζόμενες γεωπολιτικές κρίσεις και προκλήσεις απαιτούν κάθε απόφαση να σταθμίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να διασφαλίζει απόλυτα τα συμφέροντα των πελατών και τη φερεγγυότητα του ομίλου.

Ο κ. Τζέης, μίλησε, επίσης, για την εξέλιξη των βασικών οικονομικών μεγεθών της Atradius Hellas που, όπως είπε, «αν και market leader στις ασφαλίσεις πιστώσεων στην Ελλάδα τα τελευταία 10 συνεχόμενα έτη δεν επαναπαύεται, αντίθετα παραμένει σε εγρήγορση με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της και των εσωτερικών της δομών, σε μια αγορά η οποία διατηρεί θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης όταν διεθνώς καταγράφονται μεγάλες γεωπολιτικές ανατροπές. Η Atradius Hellas συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, με πίστη στον ασφαλισμένο».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην Atradius Romania, όπου, επίσης, κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ειδικότερα, τόνισε τις πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν το τελευταίο διάστημα για τον μετασχηματισμό της τοπικής εταιρείας, με την προοπτική ενίσχυσης του ρόλου της και των μεριδίων αγοράς στη Ρουμανία, για να συμπληρώσει: «Η Atradius Romania έχει περιέλθει σε τέτοια αναπτυξιακή τροχιά που πέτυχε τους ετήσιους στόχους του 2024 ήδη από τον περασμένο Αύγουστο. Η εταιρεία, έχοντας νέα διοίκηση, άλλαξε δομή πωλήσεων, ισχυροποιήθηκε στον τομέα της και ενίσχυσε τη διείσδυσή της στην αγορά της Ρουμανίας».

Σημειώνεται, ότι οι σύνεδροι του φετινού International Sales Conference είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ networking, κατά τη διάρκεια του οποίου συζήτησαν όλα τα τρέχοντα θέματα της αγοράς και τυχόν νέες συνέργειες που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μεταξύ των θυγατρικών του ομίλου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο όμιλος Atradius, με εμπειρία άνω των 90 ετών στην ασφάλιση των πιστώσεων, είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως, παρέχοντας, μέσω των 160 γραφείων που διαθέτει σε περισσότερες από 50 χώρες, προϊόντα και υπηρεσίες Ασφάλισης Πιστώσεων και Διαχείρισης Απαιτήσεων.

Το ελληνικό υποκατάστημα της Atradius ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 και παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης εμπορικών πιστώσεων και είσπραξης επισφαλών απαιτήσεων, στοχεύοντας στη μείωση της έκθεσης των ασφαλισμένων έναντι του κινδύνου τής μη πληρωμής από τους αγοραστές τους.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ