Διευρύνεται ο κύκλος των ατόμων που εξετάζονται για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών στην Πάτρα.
Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης: «οι θάνατοι καταχωρήθηκαν ως παθολογικοί και δεν υπήρχαν καταχωρημένα δείγματα αίματος και ούρων από τη νεκροτομή, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε μία νέα τοξικολογική εξέταση. Τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, θα εξεταστούν υπό νέο πρίσμα μετά τη μελέτη του τάμπλετ της 9χρονης.
Μετά το θάνατο του τρίτου παιδιού η έρευνα έγινε υπό άλλο πρίσμα και γι αυτό βρέθηκε και η κεταμίνη, γιατί αν πηγαίναμε να διερευνήσουμε έναν παθολογικό θάνατο δεν θα γινόταν μία εκτενής τοξικολογική εξέταση, δήλωσε στην ΕΡΤ οιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης. Ο θάνατος του τρίτου παιδιού ήταν το εναρκτήριο έναυσμα για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται.
Ήταν εξαιρετικά δύσκολο στον πρώτο θάνατο να σκεφτεί κανείς ότι πρέπει να σκεφτεί ότι μπορεί να ήταν δολοφονία και μπορεί να ενέχεται η μητέρα».
Επίσης η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι: «Είμαστε πεπεισμένοι, από ό,τι δείχνουν οι ενδείξεις, ότι οι θάνατοι δεν ήταν φυσιολογικοί και δεν ήταν παθολογικοί. Να υπενθυμίσω ότι οι γιατροί είχαν αρχίσει να ανησυχούν από το δεύτερο παιδί
η ανησυχία κορυφώθηκε και ανέλαβαν δράση στο τρίτο παιδί. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν δύο πρόσωπα στο θάνατο του βρέφους και αν αποδειχτεί ότι ήταν εγκληματική ενέργεια πρέπει να αποδειχτεί η συμμετοχή. Είμαστε στη φάση την προανακριτική δεν έχουμε καταλήξει ακόμα αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Κομβικό πρόσωπο είναι η αδερφή της κατηγορουμένης, γιατί οι χρόνοι που δίνονται στις καταθέσεις δεν ταιριάζουν με τα συμπτώματα του βρέφους.
Πρώτα πρέπει να προκύψει αν ήταν εγκληματική ενέργεια και μετά θα αποδοθούν ευθύνες.Είχαμε μία καταιγίδα προβολών και παρουσιάσεων από την οικογένεια στα κανάλια, που μου δείχνει ότι υπάρχει ένα μεγάλο θέμα με την προβολή, είχε πει ότι ο ένοχος μιλάει πολύ για να πείσει για την αθωότητά του».