Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒ. Θώδας: Το 2019 θέσαμε τα θεμέλια, το 2023 θα σηκώσουμε τον...

Β. Θώδας: Το 2019 θέσαμε τα θεμέλια, το 2023 θα σηκώσουμε τον Δήμο Ζωγράφου ψηλά

Παρουσία εκατοντάδων, φίλων συνεργατών, υποψηφίων και κυρίως συμπολιτών, που κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της πλατείας Γαρδένιας, αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες, ο Δήμαρχος Ζωγράφου και Επικεφαλής της «Συμμαχίας Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου», Βασίλης Θώδας έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης.

Σε μια ομιλία με παλμό ο Βασίλης Θώδας αρχικά αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά έργα που έχει υλοποιήσει στη διάρκεια αυτών των 4 χρόνων που έχει αναλάβει τη διοίκηση της πόλης.

Υπό τον τίτλο «το κάναμε» ο Δήμαρχος Ζωγράφου αναφέρθηκε επιγραμματικά σε όλα όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά και όλα όσα πραγματοποίησε. Έργα σημαντικά που ήδη έχουν αρχίσει και αλλάζουν την εικόνα της πόλης του Ζωγράφου. «Το 2019 θέσαμε τα θεμέλια.Το 2023 θα σηκώσουμε τον Δήμο ψηλά, εκεί που αξίζει να βρίσκεται» είπε ο Βασίλης Θώδας και συμπλήρωσε: «Για εμάς υπάρχει μόνο μια πορεία. Μπροστά και ψηλά. Δεν θα ρισκάρουμε η πόλη να γυρίσει πίσω στις λογικές της μιζέριας, του μικροκομματισμού, της αδράνειας, της απαξίωσης της δημοτικής περιουσίας, της εγκατάλειψης, της απουσίας από τα δημοτικά δρώμενα της προηγούμενης δημοτικής αρχής».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στρατηγικούς στόχους της νέας θητείας σημειώνοντας όλα τα έργα, τα οποία έχουν δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Τέλος, αναφέρθηκε στον σχηματισμό της νέας παράταξης, της «Συμμαχίας Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου» επισημαίνοντας πως αυτή αποτελείται από ενεργούς πολίτες, ανθρώπους που νοιάζονται για την πόλη.

«Σ’ αυτόν τον συνδυασμό δεν παίζουν ρόλο οι κομματικές ταυτότητες. Θέση έχει μόνο το πάθος μας για δημιουργία στην πόλη που αγαπάμε και ζούμε», σημείωσε.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων της «Συμμαχίας Δημιουργίας». «Είναι οι στενοί μου συνεργάτες, οι άνθρωποι που μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη μεγάλη νίκη», κατέληξε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Θώδας.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου τέλεσαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης του Ι.Ν Αγ. Γεωργίου Ζωγράφου, πατήρ Βενέδικτος Παπαδόπουλος και ο Πρωτοπρεσβύτερος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου, πατήρ Χαράλαμπος Πανόπουλος, οι οποίοι έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους στον Βασίλη Θώδα για καλή επιτυχία.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ