Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑρχικήΥΓΕΙΑCOVID-19«Βόμβα» Πλεύρη για τα γήπεδα ενόψει νέων μέτρων

«Βόμβα» Πλεύρη για τα γήπεδα ενόψει νέων μέτρων

Στα νέα μέτρα που πρόκειται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες για την αντιμετώπιση της παραλλαγής Όμικρον αναφέρθηκε στο OPEN ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ενώ παράλληλα σχολίασε και το χθεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague.

«Στα θέατρα και τα σινεμά τηρείται το μέτρο της μάσκας. Στα γήπεδα αντιθέτως δεν τηρείται. Μην πάμε μακριά, είδαμε χτες όλοι το μπάσκετ το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ότι ναι μεν γίνεται έλεγχος και μπαίνουν εμβολιασμένοι μέσα όπως πρέπει, αλλά δυστυχώς οι φίλαθλοι δεν τηρούν το μέτρο και της μάσκας και θα μας υποχρεώσουν τα μέτρα που θα πάρουμε να είναι περιοριστικά στα γήπεδα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού και χάρηκα για τη νίκη αλλά λυπήθηκα σαν Υπουργός που δεν φορούσαν μάσκα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, από 3 Γενάρη θα πάμε σε ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα είτε καθόλου. Θα βλέπουν είτε τηλεοπτικά την ομάδα τους είτε σε μικρό ποσοστό στα γήπεδα. Και είναι κρίμα, γιατί ένα 50%-60% φιλάθλων τηρούν τα μέτρα και δεν πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί».