Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒόμβα: Αποχωρεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Βόμβα: Αποχωρεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Με «καζάνι» που βράζει μοιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς τα τελευταία 24ωρα βγαίνουν στον «αέρα» όλο και περισσότερα δημοσιεύματα για το αρνητικό κλίμα που επικρατεί μετά την πρόσληψη του Ραλφ Ράνγκνικ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από τους “Red Devils” σε περίπτωση που ο Ράνγκνικ παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα, το βρετανικό μέσο αναφέρει πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα σκεφτεί να αποχωρήσει και σε περίπτωση που δεν εγκρίνει τον νέο προπονητή της ομάδας. Σημειώνεται πως ο Ράνγκνικ επρόκειτο να αναλάβει θέση σε άλλο πόστο της Γιουνάιτεντ με το τέλος της φετινής σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων» μυρίζουν… μπαρούτι, καθώς σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, μετά την ήττα από τη Γουλβς οι περισσότεροι παίκτες έχουν απογοητευτεί.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής, αφορούν τους: Άντονι Μαρσιάλ, Πολ Πογκμπά, Τζέσε Λίνγκαρντ, Έντισον Καβάνι, Χουάν Μάτα, Ντόνι φαν ντε Μπεκ, Ντιν Χέντερσον, Ερίκ Μπεγί, Φιλ Τζόουνς, Νεμάνια Μάτιτς, Φρεντ, Ντιόγκο Νταλότ και Άξελ Τουανζέμπε.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ