Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒούρκωσε ο Σπανούλης: Στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα με το 7...

Βούρκωσε ο Σπανούλης: Στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα με το 7 από τα παιδιά του

Οι συγκινητικές στιγμές ήταν σπάνιες, με το θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να βλέπει τη φανέλα του να ανεβαίνει στον ουρανό του γηπέδου που μεγαλούργησε από τα χέρια των παιδιών του. Του άξιζε γι’ αυτό χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να τον αποθεώσουν.

Η φανέλα του Σπανούλη με το No7 πήρε την θέση της δίπλα στα λάβαρα με τους τίτλους του Ολυμπιακού.

Σε ένα όμορφο σκηνικό στο κέντρο του γηπέδου, στήθηκε μια ιστορική παρέα από τους προέδρους της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Σάσα Βεζένκοφ και φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη. Μαζί και τα δύο τρόπαια της Ευρωλίγκας που κατέκτησαν οι Πειραιώτες τις σεζόν 2011 και 2012.

Ο Βασίλης Σπανούλης συγκίνησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

O “Kill Bill” ευχαρίστησε άπαντες για τα 11 γεμάτα χρόνια κοινής πορείας, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την οικογένειά του, ραγίζοντας καρδιές με το σχόλιο που έκανε για τον πατέρα του.

Σε αυτό το ταξίδι θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που μου έδωσε 6 πανέμορφα παιδιά. Ήταν ο άνθρωπός μου που επέμενε τόσα πράγματα στην καριέρα μου. Αυτή που άκουγε και τα περισσότερα στο τέλος. Έκανε υπομονή και με στήριζε. Ολυμπία σε ευχαριστώ!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα μου. Μαμά σε ευχαριστώ για όλα! Και στον αδελφό μου που ήταν και σαν πατέρας μου. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο πιο σκληρός κριτής μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν άκουσα μια καλή κουβέντα, μόνο όταν τελείωσα το μπάσκετ!

Όταν ήμουν 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Είχα πει ότι αφιερώνω την καριέρα μου σε αυτόν. Εύχομαι από εκεί ψηλά να είναι υπερήφανος!

Σας ευχαριστώ όσους ήρθαν να με τιμήσουν, και δεν ήρθαν, μέσα από την καρδιά μου. Είμαι ευγνώμων!

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ