Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΕΡΓΕΙΑΑττική: Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές

Αττική: Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές

Με εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών στις πληγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις περιοχές Βαρνάβα, Λίμνη Μαραθώνα, Καλέντζι, Γραμματικό, Σταμάτα, Πεντέλη, Βριλήσσια και Χαλάνδρι με τον ΔΕΔΔΗΕ να έχει ξεκινήσει την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τη χθεσινή της ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση

Σε συνέχεια της ενημέρωσης των πελατών του για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στη ΒΑ Αττική, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι αυτή την ώρα με εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών στις περιοχές Βαρνάβα, Λίμνη Μαραθώνα, Καλέντζι, Γραμματικό, Σταμάτα, Πεντέλη, Βριλήσσια και Χαλάνδρι, ενώ ειδικά για την περιοχή Νταού Πεντέλης θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν καταγραφεί οι περισσότερες ζημιές στο Δίκτυο και προβλέπεται η αποκατάστασή τους στις γραμμές Μέσης Τάσης αύριο και στη συνέχεια ο προγραμματισμός για την ηλεκτροδότηση πελατών Χαμηλής Τάσης προς το τέλος της ημέρας.

Έως το τέλος της ημέρας σήμερα θα έχει επανηλεκτροδοτηθεί το σύνολο των πελατών σε όλες τις πληγείσες περιοχές, πλην ενός συνόλου περίπου 800.

Tο τεχνικό του προσωπικό, που έχει ενισχυθεί και με συνεργεία από ολόκληρη τη χώρα φθάνοντας συνολικά τα περίπου 400 άτομα, συνεχίζει πυρετωδώς τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ