Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως του κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο ο...

Αποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως του κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο ο Χρ. Καλογρίτσας

Αποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα που δικάζεται ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου μαζί με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, προσκόμισε η υπεράσπιση του επιχειρηματία, δίνοντας συνέχεια στα όσα η ίδια κατέθεσε, όταν εξετάστηκε στη δίκη ως μάρτυρας.

Ειδικότερα, στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών με κατηγορούμενους τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά και τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας οι συνήγοροι του τελευταίου μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την κατάθεση της κυρίας Διαμαντή και το SMS που κατέθεσαν στο δικαστήριο στο οποίο αναγράφεται η κατανομή των μετοχικών κεφαλαίων της υπό σύσταση τηλεοπτικής εταιρείας, όπως και τα ονόματα των υποψήφιων μετόχων κατέθεσαν αποστάματα από το ημερολόγιο της κυρίας Διαμαντή που έχουν καταγραφεί οι συναντήσεις της του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, με αυτές τις καταχωρήσεις έγιναν δύο συναντήσεις στα γραφεία του Χρήστου Καλογρίτσα, μία στις 15 του μήνα και μία στις 22 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου την πρώτη φορά, ενώ τη δεύτερη στη συνάντηση Παππά- Αρτεμίου μετείχε και ο ίδιος ο Καλογρίτσας.

Μάλιστα η δεύτερη συνάντηση των τριών (Παππά-Καλογρίτσα-Αρτεμίου) έχει καταχωρηθεί την ημέρα συνάντησης του κ. Καλογρίτσα με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το εγχείρημα συμμετοχής στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ