Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΑποκλειστικό: Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει και τον Κορέα ανεξάρτητα από την Ευρώπη!

Αποκλειστικό: Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει και τον Κορέα ανεξάρτητα από την Ευρώπη!

Ο Παναθηναϊκός είναι αλήθεια πως έχει ξεκινήσει την αγωνιστική σεζόν 2024/25 με τη χειρότερη εικόνα εντός των ελληνικών συνόρων. Κι ενώ οι φίλοι του πήραν θάρρος μετά την εμφάνιση κόντρα στον Άγιαξ, όπως και με την πρόκριση επί της Λανς, οι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό και Καλλιθέα τους απογοήτευσαν.

Είχαν χρόνια να παρακολουθήσουν οι υποστηρικτές του Παναθηναϊκού τόσο κακή του εικόνα, σε μία στιγμή μάλιστα όπου η διοίκηση έχει προχωρήσει σε εξαιρετικά σημαντικές κινήσεις. Με μεταγραφές οι οποίες έχουν κατά πολύ ξεπεράσει τα όρια των τελευταίων χρόνων. Λέγεται πως τέτοιου εύρους και επιπέδου κινήσεις είχαν να γίνουν από την εποχή της πολυμετοχικότητας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι υπερβολικό, πάντως δεν απέχει και πολύ από την τωρινή πραγματικότητα.

Το ζήτημα αυτή την ώρα είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να ενισχύσει την ομάδα ακόμη περισσότερο!

Η στήλη γνωρίζει πως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ήθελε και τον Άκπομ και τον Κορέα! Προκειμένου να προσφέρει όσες περισσότερες λύσεις μπορεί στον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο. Ακόμη κι αν αυτή την ώρα η ευρωπαϊκή λίστα “έκλεισε”, δεν αποκλείστηκε η απόκτηση του Κορέα, έτσι ώστε η ομάδα να γίνει ακόμη πιο ισχυρή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να εκτοξεύσει το μπάτζετ, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο ιταλός δημοσιογράφος Κλαούντιο Ραϊμόντι, ο οποίος εργάζεται στο Sportmediaset, τόνισε ότι οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών, του Παναθηναϊκού και του Κορέα συνεχίζονται όσο το μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα είναι ανοιχτό.

Ο Κορέα θα φύγει από την Ίντερ. Το συμβόλαιό του εκπνέει τον επόμενο Ιούνιο, η Ίντερ ζητάει 7 εκατ. ευρώ. Υπάρχει μια επαφή με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως πρέπει να πουλήσει πρώτα. Υπάρχει χρόνος μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, την επόμενη εβδομάδα, που κλείνει το παζάρι στην Ελλάδα. Θα δούμε, γιατί και οι απολαβές του Αργεντινού είναι ψηλές στα 3 εκατ. ευρώ, όμως ο Παναθηναϊκός είναι στην pole position για τον Κορέα” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης για ενδιαφέρον μιας ελληνικής και μιας τουρκικής ομάδας στις τελευταίες 48 ώρες για την απόκτηση του Κορέα κάνει λόγο ο Νικόλο Σκίρα.

Ο ιταλός δημοσιογράφος σε μια του ανάρτηση στο Χ, μεταφέρει την πληροφορία αυτή για τον άσο της Ίντερ χωρίς να αποκαλύπτει τα ονόματα των δύο ομάδων.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ