Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήPEOPLEΑνακοινώνεται η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Ανακοινώνεται η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Στις 11.30 θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται.

Κυβερνητικά στελέχη υπενθυμίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι ο ανασχηματισμός είναι πάντα προνόμιο του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν αποφασίζει εν θερμώ, αλλά σταθμίζει όλα τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα αναλάβει ο Κώστας Τσιάρας με νέο υφυπουργό τον Χρήστο Κέλλα και το Υπουργείο Ανάπτυξης ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στο υπουργείο Μετανάστευσης στη θέση του Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος μένει εκτός κυβέρνησης, θα τοποθετηθεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο Υπουργείο Εργασίας φαίνεται ότι πάει η Νίκη Κεραμέως.

Στο Υπουργείο Εργασίας κατα πληροφορίες υφυπουργός θα είναι ο Κώστας Καραγκούνης.

Στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης αναμένεται να αναλάβει ο Κώστας Γκιουλέκας ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών ο Θοδωρής Λιβάνιος με υφυπουργούς τη Βιβή Χαραλαμπογιάννη και τον Βασίλη Σπάνακη.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναμένεται να είναι ο νέος Υπουργός Μετανάστευσης. Αλλαγές αναμένονται και στο Υπουργείο Ναυτιλίας ενώ υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ θα γίνει ο Γιώργος Μυλωνάκης.

Η Κατερίνα Παπακώστα φαίνεται ότι παίρνει τη θέση της Μαρίας Κεφάλα στο Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής.

Ο Χρήστος Δήμας φαίνεται ότι παίρνει τη θέση του κ. Θεοχάρη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ