Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΕΚ: Το απίστευτο ρεκόρ της Ένωσης!

ΑΕΚ: Το απίστευτο ρεκόρ της Ένωσης!

Η ΑΕΚ συνέτριψε τον Παναιτωλικό 4-1, στη 18η αγωνιστική της Super League, δείχνοντας πως περιμένει την ευκαιρία για να προσπεράσει στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό, όταν θα της παρουσιαστεί. Η ομάδα του Ματίας Αλμέϊδα βελτιώνει την εικόνα της από αγώνα σε αγώνα και αυτή η διαπίστωση αποτυπώνεται επίσης και σε μία στατιστική προσέγγιση από αυτό το σημερινό (15/01) ματς.

Η Ένωση συνδύασε την ευρεία νίκη που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό με μια εξωπραγματική επίδοση, καθώς πάτησε την περιοχή του Γιάννη Ανέστη περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, από το καλοκαίρι του 2019.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα είχαν 54 ενέργειες με την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να έχει 50+ ήταν ο Παναθηναϊκός στη 16η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε 52 ενέργειες απέναντι στον ΟΦΗ, όμως τότε οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 8ο λεπτό.

Η ΑΕΚ έφτασε στην επίδοση των 54 ενεργειών σε έντεκα εναντίον έντεκα. Είναι σημαντικό επίσης ότι από τις 54 ενέργειες, έγιναν 17 τελικές προσπάθειες εντός περιοχής (από τις 25 που επιχείρησε συνολικά η ΑΕΚ) και μέσα από την περιοχή σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ