Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΕΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Μετά τις προκρίσεις τους στον 2ο προκριματικό γύρο των UEFA Conference League και UEFA Europa LeagueΑΕΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι» στα «γήπεδα» της COSMOTE TV. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν αποκλειστικά τους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις μέσα από pre και postgame εκπομπές. 

Την Τρίτη 6/8 η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Αρμενία για να αντιμετωπίσει τη Νόα (19.00, COSMOTE SPORT 1HD) για την 1η αγωνιστική του 3ουπροκριματικού γύρου του UEFA Conference League. Οι «Κιτρινόμαυροι» στον προηγούμενο γύρο άφησαν εκτός την Ίντερ Εσκάλδες με συνολικό σκορ 8-3, ενώ η ομάδα από την Αρμενία προέρχεται από 2 προκρίσεις κόντρα σε Σκεντίγια και Σλιέμα. 

Την Πέμπτη 8/8 (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο «ΟΑΚΑ» τον Άγιαξ για την 1η αγωνιστική του 3ουπροκριματικού γύρου του UEFA Europa League. Οι «Πράσινοι» στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπότεφ Πλόβντιβ με συνολικό σκορ 6-1, ενώ ο «Αίαντας» απέκλεισε τη Βοϊβοντίνα με συνολικό σκορ 4-1. 

Οι pre και postgame εκπομπές, με τους Τόλη Χριστοφοράκη και Βασίλης Σαμπράκο για τον αγώνα της ΑΕΚ και τους Βασίλης Σαμπράκο και Κώστα Ψάρρα για τον αγώνα του Παναθηναϊκού, θα βρίσκονται στη διάθεση των τηλεθεατών με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις 2 αναμετρήσεις.  

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων: 

UEFA Conference League (3ος Προκριματικός Γύρος, 1η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame Νόα-ΑΕΚ» (Τρίτη 6/8, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube)

Νόα-ΑΕΚ (Τρίτη 6/8, 19.00, COSMOTE SPORT 1HD)

Εκπομπή «Postgame Νόα-ΑΕΚ» (Τρίτη 6/8, 21.05, COSMOTE SPORT 1HD)

UEFA Europa League (3ος Προκριματικός Γύρος, 1η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame Παναθηναϊκός-Άγιαξ» (Πέμπτη 8/8, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube)

Παναθηναϊκός-Άγιαξ (Πέμπτη 8/8, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD)

Εκπομπή «Postgame Παναθηναϊκός-Άγιαξ» (Πέμπτη 8/8, 23.05, COSMOTE SPORT 1HD)

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ