Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑδ.Γεωργιάδης : Με την συνεργασία μπορεί η ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις

Αδ.Γεωργιάδης : Με την συνεργασία μπορεί η ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις

Η από κοινού αντιμετώπιση ενδεχόμενων μελλοντικών πανδημιών αποτελεί το κεντρικό θέμα της Παγκόσμιας Συνόδου για την Υγεία που συνδιοργανώνουν στο Βερολίνο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι κυβερνήσεις της Γερμανίας και της Νορβηγίας και στην οποία την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Υγείας ‘Αδωνις Γεωργιάδης. 

Συζητούμε «για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τις ενδεχόμενες επερχόμενες πανδημίες και πώς θα αντιμετωπίσουμε από κοινού όλες τις μεγάλες προκλήσεις που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει σήμερα και λόγω της κλιματικής αλλαγής και όλων των αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή μας», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και τόνισε ότι και η Ελλάδα πιστεύει ότι «μέσα από την συνεργασία, την αλληλεγγύη και τις κοινές δράσεις θα μπορέσει η ανθρωπότητα να πάει μπροστά». 

Ο κ. Γεωργιαδης συμμετέχει απόψε στην κεντρική εκδήλωση επενδυτών που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Συνόδου, με θέμα «Όλοι για την υγεία, υγεία για όλους», μαζί με τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς, τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντχανόμ Γκεμπρεγιέζους και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Γκέιτς, Μπιλ Γκέιτς.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ