Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΈρλινγκ Χάαλαντ: Η Barcelona τον θέλει πολύ!

Έρλινγκ Χάαλαντ: Η Barcelona τον θέλει πολύ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν σταματά να κάνει απίθανα πράγματα, παρουσιάζοντας στη διάρκεια της εφετινής σεζόν ακόμη καλύτερη εικόνα και από την δική του εντυπωσιακή, πέρυσι. Είναι λογικό λοιπόν ο Πεπ Γκουαρντιόλα να νιώθει ευτυχισμένος και μάλιστα δεν θέλησε να το κρύψει σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του. “Μπορεί να βάλει σε έναν αγώνα όσα γκολ πέτυχα εγώ σε ολόκληρη τη δική μου καριέρα!“, είπε ο καταλανός προπονητής, δίνοντας το στίγμα για το πόσο χρειάζεται και θέλει το νορβηγό στην ομάδα του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία ο Χάαλαντ έως το τέλος του χρόνου θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Mancester City για επιπλέον τρία χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2027. Όλα μοιάζουν λοιπόν τέλεια και για τις δύο πλευρές, παρ΄όλα αυτά όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι τόσο αποτελεσματικός ποτέ κανείς δεν έχει δικαίωμα να κοιμάται ήσυχος. Δεν το λέμε εμείς αλλά η…Barcelona, με τις πληροφορίες να αποκαλύπτουν εδώ και αρκετό καιρό πως οι καταλανοί σκοπεύουν να τον αποκτήσουν

Η διοίκηση των “Πολιτών” βέβαια θέλει να κρατήσει στη βόρεια Αγγλία για πολλά χρόνια το νορβηγό σούπερ σταρ, όμως στην πάντοτε ενημερωμένη αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης Sport αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της Barcelona Ζοάν Λαπόρτα θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι, ή το 2026 τον Χάαλαντ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη πως ο Λαπόρτα έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα και θέλει να ολοκληρώσει τη μεγάλη αυτή μεταγραφή πριν λήξει η προεδρική θητεία του το 2027. Σύμμαχος στην προσπάθεια του Λαπόρτα είναι και η μάνατζερ του νορβηγού σταρ, Ραφαέλα Πιμέντα, με την οποία έχει συναντηθεί αρκετές φορές ο πρόεδρος της ομάδας της Καταλονίας. Περιγράφει επίσης τη σχέση τους ως “φιλική με βάσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης”.

Ο Χάαλαντ συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ, έχοντας ήδη 11 γκολ σε δέκα αγώνες, με αποτέλεσμα η διοίκηση της City να έχει αποφασίσει ότι θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Αγγλία, με αποδοχές που θα ξεπερνούν τα 23,1 εκατ. ευρώ που παίρνει σήμερα σε ετήσια βάση, αλλά και τα 24,7 εκατ. ευρώ με τα οποία αμείβεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Λαπόρτα από την πλευρά του ελπίζει πως στο νέο αυτό συμβόλαιο δεν θα μπει ρήτρα εξαγοράς πάνω από 100 εκατ. ευρώ, για να μπορέσει τα επόμενα δύο χρόνια να διεκδικήσει τα δικαιώματα του.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ