Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑΠΕΡΓΙΕΣΈντονο κυκλοφοριακό λόγω απεργιών

Έντονο κυκλοφοριακό λόγω απεργιών

Με δυσκολία διεξάγονται σήμερα οι μετακινήσεις στην Αθήνα λόγω της συμμετοχής των εργαζόμενων στις αστικές συγκοινωνίες στις σημερινές κινητοποιήσεις που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, κυρίως λόγω της απεργίας των ΜΜΜ.

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται στα ρεύματα εξόδου των δύο Εθνικών Οδών.

Ειδικότερα, στην Λεωφόρο Κηφισού από τα ΚΤΕΛ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην Λεωφόρο Αθηνών από το ύψος του δάσους Χαϊδαρίου προς τη λίμνη Κουμουνδούρου και στην Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ) θα είναι ακινητοποιημένα καθ’ όλη τη διάρκεια της αυριανής μέρας, όπως ανακοίνωσαν τα σωματεία των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, όπως επίσης και τα τρόλεϊ. Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κινούνται σήμερα τα λεωφορεία τα οποία όμως θα ξεκινήσουν να βγαίνουν στους δρόμους κατά τις 9:30 – 10:00 το πρωί ενώ η απόσυρση τους από την κυκλοφορία θα ξεκινήσει γύρω στις 8:00 το βράδυ.

Ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ