Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΆνοιξε τις πόρτες του το InterContinental Crete

Άνοιξε τις πόρτες του το InterContinental Crete

Το πολυαναμενόμενο InterContinental Crete άνοιξε τις πόρτες του στις 17 Ιουνίου, σηματοδοτώντας ένα ορόσημο, καθώς είναι το μοναδικό InterContinental στην Κρήτη και το δεύτερο που λειτουργεί επί ελληνικού εδάφους.

Με στρατηγική τοποθεσία κατά μήκος της γραφικής ακτογραμμής του Αγίου Νικολάου και με εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου, το InterContinental Crete αντιπροσωπεύει την επιτομή της πολυτελούς διαμονής στην καρδιά του νησιού. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, το InterContinental Crete αποτελεί κοινό εγχείρημα των IHG Hotels & Resorts, Hines και Henderson Park, και λειτουργεί υπό τη διαχείριση της Y&T Daskalantonakis Knossians Group, συνδυάζοντας φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης με απαράμιλλη άνεση. 

Η τοποθεσία

Το InterContinental Crete βρίσκεται σε απόσταση μόλις μίας ώρας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και αποτελεί το κατάλληλο σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση του Αγίου Νικολάου αλλά και της ανατολικής Κρήτης. Με προσεγμένες εμπειρίες, οι επισκέπτες μπορούν να εμβαθύνουν στον πολιτισμό και στη φυσική ομορφιά της περιοχής, από τους αρχαιολογικούς χώρους μέχρι τα παραδοσιακά χωριά και τα γραφικά τοπία του νησιού.

Φιλοξενία με θέα στη θάλασσα

Το ξενοδοχείο διαθέτει 199 άνετα δωμάτια και φιλόξενες σουίτες, πολλές από τις οποίες έχουν ιδιωτική πισίνα και connected χώρους, προσφέροντας μία πληθώρα επιλογών για κάθε απαιτητικό ταξιδιώτη που αναζητά ένα όμορφο καταφύγιο. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των 3ΧΝ Architects και Diarchon Architects συνδυάζει αρμονικά σύγχρονη αισθητική με παραδοσιακές κρητικές επιρροές, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας με art curation από τη Νικομάχη Καρακωστάνογλου. Οι επισκέπτες του InterContinental Crete θα απολαύσουν σύγχρονες ανέσεις και καλαίσθητη επίπλωση, με απαράμιλλη θέα στον εντυπωσιακό κόλπο του Μιραμπέλου. Είτε επιλέξουν να χαλαρώσουν στη σουίτα τους είτε να απολαύσουν την ήρεμη ατμόσφαιρα των κοινοχρήστων χώρων, το ξενοδοχείο εξασφαλίζει μια διαμονή που συνδυάζει την απόλυτη άνεση με την πολυτέλεια.

Υψηλή γαστρονομία με την υπογραφή του Executive Chef Νίκου Ρούσσου

Το InterContinental Crete προσφέρει μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία με τρία εξαιρετικά εστιατόρια, καθένα από τα οποία ταξιδεύει γευστικά τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας. Υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin Executive Chef Νίκου Ρούσσου, οι επισκέπτες ξεκινούν ένα γαστρονομικό ταξίδι που διασχίζει το εύρος των γεύσεων της ελληνικής κουζίνας. 

Το εστιατόριο Knossos, με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, συστήνει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξεκινώντας την ημέρα με έναν πλούσιο μπουφέ πρωινού που περιλαμβάνει τοπικές κρητικές γεύσεις, το εστιατόριο συνεχίζει το μεσημέρι με ένα à la carte μενού, προσφέροντας ελαφριά γεύματα και κυρίως πιάτα που σερβίρονται είτε δίπλα στην πισίνα είτε στους κομψούς χώρους του. Το βράδυ, μεταμορφώνεται σε έναν πολυτελή χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μεσογειακά και ελληνικά πιάτα με τα καλύτερα υλικά της κρητικής γης, που συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία, συνοδεία εκλεκτής λίστας κρασιών. 

Το Zeus, το κομψό Lobby Lounge Bar του ξενοδοχείου, είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Ανοιχτό από το πρωί έως τα μεσάνυχτα, το bar προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από premium ποτά, γλυκά και ελαφριά snacks. 

Το Minoan, που βρίσκεται στο εντυπωσιακό roof του ξενοδοχείου με θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία δίπλα στην πισίνα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την απρόσκοπτη θέα. Τέλος, οι λάτρεις των cocktails θα βρουν τον δικό τους παράδεισο στα bars του ξενοδοχείου, υπό την καθοδήγηση του αναγνωρισμένου πέραν των ελληνικών συνόρων, Bar Consultant, Ηλία Στεργιόπουλου, ο οποίος με 17 χρόνια πορείας στον χώρο της εστίασης, έχει συνεργαστεί με κάποια από τα πιο δημοφιλή bars της Ελλάδας. 

Ολιστική εμπειρία ευεξίας

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της ολιστικής ευεξίας, το Spa Center του InterContinental Crete ξεπερνά την απλή χαλάρωση, εστιάζοντας στο πνεύμα, το σώμα και το νου. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν στην απόλυτη αναζωογόνηση στο Spa Center, το οποίο διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, πέντε ιδιωτικές σουίτες περιποίησης, χαμάμ και σάουνα. Για όσους επιθυμούν να τηρήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, το πλήρως εξοπλισμένο και με φυσικό φως γυμναστήριο τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να διατηρήσουν τη ρουτίνα προπόνησής τους.

Συνδυάζοντας business και leisure

Το InterContinental Crete έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τόσο των leisure  όσο και των business ταξιδιωτών. Πέρα από τις πολυτελείς επιλογές διαμονής και αναψυχής, το ξενοδοχείο διαθέτει δύο αίθουσες συνεδριάσεων τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό όχι μόνο για όσους επιθυμούν μια ήρεμη απόδραση αλλά και για ταξιδιώτες που αναζητούν έναν εκλεπτυσμένο χώρο για συναντήσεις ή εκδηλώσεις.

“Το άνοιγμα του InterContinental Crete είναι το δεύτερο εγχείρημά μας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο. Η συνεργασία μας με την InterContinental Hotels & Resorts, έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους διεθνώς, επισφραγίζει την δέσμευσή μας για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της Κρήτης, ενός προορισμού με μεγάλη τουριστική παράδοση”, δήλωσε ο Paul Gomopoulos, Senior Managing Director και Επικεφαλής της Hines Greece.

Οι Τίνα & Γιάννης Δασκαλαντωνάκης ανέφεραν: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το InterContinental Crete στους διακεκριμένους επισκέπτες μας. Ως μέρος του χαρτοφυλακίου του Knossians Group, το ξενοδοχείο αυτό αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πολυτελείς και αξέχαστες εμπειρίες. Το InterContinental Crete όχι μόνο επεκτείνει το αποτύπωμά μας στην περιοχή, αλλά και ενσωματώνει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη φυσική ομορφιά της Κρήτης. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες σε έναν προορισμό όπου η φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης συναντά τη διαχρονική γοητεία του νησιού”.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ