Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΆννα Διαμαντοπούλου: Μπήκα σ΄ αυτόν τον αγώνα όχι για να συνεργαστώ αλλά...

Άννα Διαμαντοπούλου: Μπήκα σ΄ αυτόν τον αγώνα όχι για να συνεργαστώ αλλά για να αντικαταστήσω το κ.Μητσοτάκη και την πολιτική του

«Σήμερα βρισκόμαστε με ένα πολιτικό σύστημα σε ανισορροπία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε πλέον καθαρά και με δείκτες αλλά και στη συνείδηση των πολιτών. Στις ευρωεκλογές έγινε σαφές ότι η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται σε ταχύτατη καθοδική πορεία ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται σε σύγχυση. Η χώρα συνειδητοποιεί το κενό και υπαρχει ανάγκη για μια νέα σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση. To ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει ανάγκη όχι απλά από ηγέτη του κόμματος αλλά από ηγεσία που θα συγκριθεί, θα αναμετρηθεί , θα νικήσει και θα αντικαταστήσει τον κύριο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας.» ανέφερε χαρακτηριστικά η Υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η πρώην Υπουργός και Επίτροπος τόνισε πως μπήκε σε αυτόν τον αγώνα καταθέτοντας εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, στη κυβέρνηση, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ένα σύνολο επεξεργασιών δεκαετούς εργασίας με τα μεγαλύτερα ιδρύματα στον κόσμο, όχι για να συνεργαστεί, αλλά για να αντικαταστήσει ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον κ. Μητσοτάκη και να αλλάξει πολιτικη στις επόμενες εκλογές.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ