Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΌμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Νέα σύγχρονη μονάδα έτοιμου σκυροδέματος στο Ηράκλειο Κρήτης

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Νέα σύγχρονη μονάδα έτοιμου σκυροδέματος στο Ηράκλειο Κρήτης

Τη νέα μονάδα έτοιμου σκυροδέματος στο Ηράκλειο της Κρήτης εγκαινίασε την Τρίτη 28 Μαΐου ο Όμιλος Ηρακλής. Πρόκειται για μία σύγχρονη μονάδα, η οποία θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Νομού, διαθέτοντας λύσεις που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές στον τομέα των κατασκευών και συνδυάζουν την καινοτομία με την αειφορία, όπως η «πράσινη» σειρά σκυροδέματος ECOPact με χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα.

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, επισκέφθηκε τη νέα μονάδα στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία μονάδα που «τροφοδοτεί την ανάπτυξη στην Κρήτη, στον κατασκευαστικό και όχι μόνο κλάδο». Όπως επισήμανε, «αυτή η νέα μονάδα, σταδιακά θα έχει όλο και λιγότερο ανθρακικό αποτύπωμα, άρα με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε την απασχόληση, στηρίζουμε τις επιχειρήσεις, αλλά στηρίζουμε και την πράσινη μετάβαση του νησιού της Κρήτης στη νέα εποχή».

O υφυπουργός Ανάπτυξης, Μάξιμος Σενετάκης, στoν χαιρετισμό που απηύθυνε, ανέφερε πως «ο Όμιλος Ηρακλής καινοτομεί διαρκώς και υλοποιεί αυτό που στο υπουργείο Ανάπτυξης επισημαίνουμε προς όλες τις επιχειρήσεις: Καινοτομία παντού! Με τον τρόπο αυτό γίνεται πρότυπο, ώστε να ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες εταιρίες ή μικρότερες που επιθυμούν να μεγαλώσουν».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ