Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΧρ. Γιαννούλης: Κάποιοι θεωρούν τα δημοσκοπικά ευρήματα ευκαιρία για να αμφισβητήσουν τον...

Χρ. Γιαννούλης: Κάποιοι θεωρούν τα δημοσκοπικά ευρήματα ευκαιρία για να αμφισβητήσουν τον Στ. Κασσελάκη

«Βρείτε αντίπαλο και πάμε». Αυτό τόνισε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης κλείνοντας την ομιλία του και στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μίλησε στην ια τις καταιγιστικές εξελίξεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

O Χρήστος Γιαννούλης αρχικά ανέφερε: «Εγώ έλεγα όταν εξελισσόταν η διαδικασία της αμφισβήτησης ”ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”. Δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες αναλύσεις. Πάρα πολλοί έλεγαν ”πού είναι ο Αλέξης Τσίπρας;”. Διατύπωσε την άποψη του και το απαύγασμα της άποψης αυτής είναι κάτι που ισχύει και στις οικογένειές μας: αυτός που αγαπάει μιλάει με αυστηρό τρόπο, μιλάει με ειλικρινή τρόπο, αλλά και με καθαρό».

Στην κριτική που ασκείται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις συχνές εσωκομματικές εκλογές δημιουργείται έλλειμα αξιοπιστίας του κόμματος σημείωσε ο κ. Γιαννούλης: «Το συγκροτημένο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα του εγκλήματος των Τεμπών στην Βουλή και ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Και συμπλήρωσε: «Μην σας ξενίζει το διάστημα των 4 μηνών. Η αρμονία, η σύνθεση, η ομοψυχία και η ενότητα είναι κάτι που κατακτιέται με μεγάλες οδύνες κι αυτό πάμε να κάνουμε. Θα το παλέψουμε και θα το κερδίσουμε».

Ερωτηθείς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αν μέσα στο κόμμα υπάρχουν υπονομευτές επεσήμανε: «Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα ενόψει των ευρωεκλογών ευκαιρία για να αμφισβητήσουν τον πρόεδρο».

Στην συζήτηση που εκτυλίσσεται την επομένη της σύγκλησης των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ποιοι θα είναι στην κούρσα για την αρχηγία του κόμματος κι απέναντι στον κ. Κασσελάκη ο Χρήστος Γιαννούλης απάντησε χαρακτηριστικά «μακάρι να είχα την μαγική σφαίρα», χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει και κάποια άλλη υποψηφιότητα, δεδομένου ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ