Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΦίλης για Κασσελάκη: Ο Μητσοτάκης δεν πέφτει από ναυτιλιακό broκer της Αμερικής

Φίλης για Κασσελάκη: Ο Μητσοτάκης δεν πέφτει από ναυτιλιακό broκer της Αμερικής

«Εάν βγει ο Κασσελάκης είναι μια επιλογή που δυσχεραίνει το στόχο να φύγει η Δεξιά και απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο της Αριστεράς». Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΙ, ο Νίκος Φίλης ενόψει της επαναληπτικής κάλπης, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν βλέπω μαχαίρια, βλέπω αντιπαράθεση απόψεων, δυστυχώς από τη μία πλευρά από το στρατό που είναι στο διαδίκτυο με τον κ. Κασσελάκη, βλέπω και συμπεριφορές οι οποίες είναι προβληματικές, ορισμένοι μάλιστα συμπεριφέρονται με ένα τρόπο, ο οποίος όχι απλώς δεν είναι ευγενής, είναι πολύ κακός, δεν θα ήθελα να τον χαρακτηρίσω, εναντίον της κ. Αχτσιόγλου και όλων των άλλων».

Σε ερώτηση αν υπάρχει στρατός του κ. Κασσελάκη απάντησε: «Υπάρχει στρατός, δεν λέω έμμισθος στρατός, υπάρχει στρατός. Αυτό συμβαίνει, επί ένα μήνα γίνεται αυτό και ο κ. Κασσελάκης δεν καταδικάζει. Ο Πολάκης, δε, βρίζει όποιον μιλάει ελληνικά».

Συνέχισε λέγοντας ότι «η αντιπαράθεση πρέπει να έχει κανόνες, να μην γίνεται με όρους μέρους του διαδικτύου, μερικές φράσεις είναι υποκοσμιακές».

Για τον κ. Κασσελάκη είπε «τον περιγράφω ως σιωπηλό για φαινόμενα που εκτυλίσσονται στο όνομά του».

Σε ερώτηση αν ο κ. Κασσελάκης έχει πολιτικές απόψεις απάντησε: «Να τον καλέσετε να σας πει. Γίνονται συζητήσεις με μονολόγους των βίντεο, μόνο εικόνα, όχι ανταλλαγή απόψεων».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Μητσοτάκης θα πέσει με σχέδιο και με αγώνες, δεν θα πέσει επειδή είμαι όμορφος και μιλάω καλά αγγλικά, δεν πέφτει από ναυτιλιακό broκer της Αμερικής».

Πρόσθεσε ότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανασυγκροτηθεί μετά τη δεινή ήττα, να καταλάβει γιατί έχασε και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια εναλλακτική διακυβέρνηση.

«Εάν βγει ο Κασσελάκης είναι μια επιλογή που δυσχεραίνει το στόχο να φύγει η Δεξιά και απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο της Αριστεράς» είπε.

«Δεν αποφασίζω εγώ αν θα μείνει ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια ένωση εθελοντική» απάντησε σε ερώτηση να ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει ενωμένος.

Επιπλέον είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει ξεκαθαρίσει αυτό που δυστυχώς χρησιμοποιούν όνομά του από τον χώρο του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ερώτηση αν είναι «βαλτός» ο κ. Κασσελάκης, απάντησε: «Δεν λέω ότι είναι βαλτός, αλλά θέτω ερωτήματα. Ζει επί χρόνια στην Αμερική με συγκεκριμένη διαδρομή, έρχεται εδώ και θέλει να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελλάδα. Είναι μέλος ενός μήνα στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον εμπιστεύεται κανείς ότι μπορεί να φέρει σε πέρας τέτοιο έργο;»

Σε σχόλιο ότι ήρθε πρώτος την περασμένη Κυριακή απάντησε: «Ναι, τον εμπιστεύονται όσοι τον ψήφισαν, καμία αντίρρηση. Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό».

Τέλος, σε ερώτηση αν μπορεί να υπάρξει ανατροπή την Κυριακή, απάντησε: « Όλα είναι ανοικτά, την Κυριακή ψηφίζουν και τα παλαιά μέλη».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ