Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣΥπ.Τουρισμού: Εναρξη Ταχύρρυθμου Προγράμματος Κατάρτισης στο Επάγγελμα του Ξεναγού από το Ιόνιο...

Υπ.Τουρισμού: Εναρξη Ταχύρρυθμου Προγράμματος Κατάρτισης στο Επάγγελμα του Ξεναγού από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Tην έναρξη της διαδικασίας για το Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Κατάρτισης στο Επάγγελμα του Ξεναγού από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, διάρκειας δύο (2) μηνών, μετά την υπογραφή σχετικής απόφασης από την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη ανακοινώνει το εν λόγω υπουργείο, ανταποκρινόμενο στο ισχυρό ενδιαφέρον των πτυχιούχων Ιστορίας και Αρχαιολογίας για το επάγγελμα του ξεναγού, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση.

Έχει προηγηθεί ήδη η υλοποίηση αντίστοιχου προγράμματος κατάρτισης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ προωθείται άμεσα, στις αρχές του νέου έτους, το ταχύρρυθμο πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Αυτά τα επιμορφωτικά προγράμματα και οι απόφοιτοί τους έρχονται να αναβαθμίσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες ξενάγησης στην Ελλάδα, υπογραμμίζει η αρμόδια υπουργός, κυρία Κεφαλογιάννη και για τον λόγο αυτόν πρόκειται να συνεχιστούν ανάλογες πρωτοβουλίες με ακόμα περισσότερα Πανεπιστήμια, όπως τονίζεται.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ