Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΥπολογιστές και βιβλία δωρεά της ΤτΕ στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα

Υπολογιστές και βιβλία δωρεά της ΤτΕ στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα

Μια σημαντική δωρεά στους κρατούμενους στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα έκανε η Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.
Συγκεκριμένα, η ΤτΕ δώρισε 10 Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές γραφείου καθώς και βιβλία, ιστορικά, λογοτεχνικά, πολιτικά και διοίκησης.
Η δωρεά έγινε την Τρίτη, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Θεόδωρου Πελαγίδη και του Συμβούλου Νομισματικής Πολιτικής ΤτΕ, Δημητρίου Σιδέρη.
Όπως επισημαίνεται από την ΓΓΑΠ, «η Τράπεζα της Ελλάδος στέκεται αρωγός στην συνεχή προσπάθεια της Διεύθυνσης του Καταστήματος Κράτησης Αυλώνα, να στηρίξει τους ανήλικους και νέους κρατούμενους που θέλουν να σπουδάσουν και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για ομαλή επανένταξη στην κοινωνία, μετά την αποφυλάκισή τους».
Σημειώνεται ότι στο ΕΚΚΝ Αυλώνα κρατούνται 288 κρατούμενοι εκ των οποίων οι 278 είναι μέχρι 25 ετών. Και συγκεκριμένα:
Από 18 έως 21 ετών: 266
Από 21 έως 25: 12
Οι υπόλοιποι 10 εκ των 288 είναι άνω των 25 ετών και πρόκειται για εργαζόμενους στο συνεργείο συντηρητών (υδραυλικές, οικοδομικές και άλλες τεχνικές εργασίες).
Στην εγκατάσταση εργάζονται 104 άτομα.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ