Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤσάμπι Αλόνσο: Θέλει να δουλέψει στη Λίβερπουλ!

Τσάμπι Αλόνσο: Θέλει να δουλέψει στη Λίβερπουλ!

Είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα της Γερμανίας, χάρη στην εντυπωσιακή πορεία της Λεβερκούζεν, επομένως ένας από τους προπονητές που ακούγεται περισσότερο από κάθε άλλον σε όλη την Ευρώπη εφέτος.

Ο Τσάμπι Αλόνσο, ωφελούμενος απο την εικόνα της ομάδας του, αποτελεί ελκυστική περίπτωση για τον πάγκο πολύ συγκεκριμένων μεγάλων ομάδων, τη φανέλα των οποίων φόρεσε στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής.

Ο 42χρονος ισπανός τεχνικός, θεωρείται το next big thing, με δύο ομάδες να υπολογίζονται ως φαβορί για την υπογραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτές είναι η Λίβερπουλ και η Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με το Footmercato και το δημοσιογράφο Σάντι Αουνά, ο Τσάμπι Αλόνσο έχει ξεκάθαρη προτίμηση στους reds! Όπως αναφέρεται: “Είναι μια απόφαση καρδιάς, αφού ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στον αγγλικό σύλλογο την πενταετία 2004-09, αναπτύσοντας δυνατό δεσμό με τους φίλους της ομάδας”.

Όπως τονίζει το γαλλικό μέσο, η τεράστια πρόκληση να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι, αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τον Ισπανό προπονητή, με τη Μπάγερν να φαίνεται πως χάνει την κούρσα στη διεκδίκησή του.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ