Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤραγωδία στην Άρτα: Τα σκάγια ήταν 2,3 χιλιοστά από την καρδιά του...

Τραγωδία στην Άρτα: Τα σκάγια ήταν 2,3 χιλιοστά από την καρδιά του 16χρονου

Σοκαρισμένη είναι τις τελευταίες ώρες με το τραγικό συμβάν η τοπική κοινότητα του Μεσοπύργου Άρτας και όλοι προσεύχονται να σωθεί ο 16χρονος μαθητής.

«Ο μικρός είναι καλά, έχει σταθεροποιηθεί η κατάστασή του μετά από ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο. Ελπίζουμε τις επόμενες 48 ώρες να μπορέσουμε να τον αποσωληνώσουμε. Οι χειρουργοί αφαίρεσαν το 1/3 του ενός πνεύμονα. Τα σκάγια ήταν 2,3 χιλιοστά από την καρδιά του» εξήγησε στο MEGA ο Χριστόδουλος Ναθαναήλ, συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας.

Εν τω μεταξύ από την αστυνομία συνελήφθη ο πατέρας του 16χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο θείος – ο άλλος αδερφός του πατέρα – για παράβαση του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς δικό του ήταν το όπλο που χρησιμοποίησε ο ανήλικος. Οι δύο συλληφθέντες πήραν προθεσμία και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται πως από λάθος, ο 16χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο θείο του και στη συνέχεια, μην μπορώντας να αντέξει τον χαμό του, έστρεψε το όπλο εναντίον του εαυτού του, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Η τραγωδία γράφτηκε λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα στο μικρό φράγμα της Άρτας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ