Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΤο φαγητό... φέρνει πιο κοντά τον Παναθηναϊκό!

Το φαγητό… φέρνει πιο κοντά τον Παναθηναϊκό!

Το κλίμα στα αποδυτήρια, η ιστορία του ποδοσφαίρου έχει αποδείξει πως, παίζει άκρως καθοριστικό ρόλο στην απόδοση κάθε ομάδας. Από καταβολής του αθλήματος…

Στον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί κανείς ποτέ να ισχυριστεί πως αυτό δεν ήτα καλό στη διάρκειας της τρέχουσας σεζόν, όμως από την άλλη δεν υπήρξε ποτέ ενότητα, με την πραγματική σημασία της λέξης.

Ίσως επειδή τα καλά αποτελέσματα δεν είχαν διάρκεια, ίσως γιατί ο προπονητής δεν έπεισε ποτέ τους παίκτες στο σύνολό τους για τα σχέδιά του, συν την απουσία της διοίκησης από την επαφή με τους παίκτες.

Κατά συνέπεια μόνο ως απρόσμενα καλή πρωτοβουλία, η οποία δείχνει πολλά, μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή (2/03), μετά το τέλος της προπόνησης, όταν όλοι οι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν μαζί σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Το επισημαίνουμε διότι πρόκειται για πρωτοβουλία των ίδιων των παικτών, που επιβεβαιώνει το καλό κλίμα μεταξύ τους.

Το συγκεκριμένο εξαιρετικό μαγαζί ανήκει στον γνωστό για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, Βλάση Σταθοκωστόπουλο, με τον ίδιο μάλιστα να έχει κάνει ανοικτή πρόσκληση για γεύμα σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ανεξάρτητα από το σημερινό, που οργανώθηκε αποκλειστικά για τους ποδοσφαιριστές.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, την επομένη της νίκης επί της ΑΕΚ, ο Πέρεθ με τη σύντροφό του και τον Χουάνκαρ, απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της Γλυφάδας, ικανοποιημένοι για την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι.

Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει πως όσο περνάει ο καιρός οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται καλά στην ομάδα. Αυτό προφανώς θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα στη συνέχεια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ