Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤο κυκλοφοριακό πρόβλημα στον Πειραιά αποτέλεσε θέμα συνάντησης του ΕΣΠ με τους...

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στον Πειραιά αποτέλεσε θέμα συνάντησης του ΕΣΠ με τους νέους αντιδημάρχους

Την επίσπευση της κυκλοφοριακής μελέτης, για την κυκλοφορία στον Πειραιά ζήτησαν, μεταξύ άλλων, οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς από τους εκπροσωπούμε της Δημοτικής Αρχής. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο πρόεδρος Θ. Καπράλος και τα μέλη του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς συναντήθηκαν χθες, με τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά Τ. Μαρκαριάν, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Α. Μοραντζή και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επισκευών, Συντηρήσεων και Έργων Αυτεπιστασίας-Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Χ. Λιακόσταυρο, στα γραφεία του ΕΣΠ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάληψης καθηκόντων των αντιδημάρχων και της τακτικής επικοινωνίας που επιδιώκει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς με τη Δημοτική Αρχή Πειραιά, με στόχο τις δυνατότερες εφικτές λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την πειραϊκή επιχειρηματικότητα και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Από πλευράς ΕΣΠ επισημάνθηκε το σημαντικό έργο που επιτελείται από την Δημοτική Αρχή και η προσπάθεια που καταβάλλεται στα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Πιο αναλυτικά, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο κυκλοφοριακό πρόβλημα, στην έλλειψη προσβασιμότητας στην πόλη και στην ανάγκη επίσπευση της κυκλοφοριακής μελέτης, καθώς αποτελούν καίρια ζητήματα για τον Πειραιά. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης των χώρων φορτοεκφόρτωσης, η ελεγχόμενη στάθμευση, τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, η κατάληψη κοινόχρηστων χώρων πεζοδρόμων και πεζοδρομίων πέραν των επιτρεπόμενων ορίων, η αποκατάσταση πεζοδρομίων κ.ά., ενώ επισημάνθηκε η αναγκαιότητα συντονισμού και  γρήγορης αποπεράτωσης των έργων υποδομής που εκτελούνται, όπως και η ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας με ανθρώπινο δυναμικό.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ