Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Για την Κρήτη Μας συνεχίζουμε» παρουσιάζει...

Τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Για την Κρήτη Μας συνεχίζουμε» παρουσιάζει ο Στ. Αρναουτάκης

Τους υποψήφιους  Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Για την Κρήτη Μας συνεχίζουμε»  παρουσιάζει σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης. Η παρουσίαση του συνδυασμού, θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 το βράδυ, στο κέντρο Αναδρομές, στις Κάτω Αρχάνες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε ένδειξη συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο από τις πλημμύρες κόσμο της Θεσσαλίας, ο  κ Σταύρος Αρναουτάκης θα παρουσιάσει το σύνολο των υποψηφίων από τις τέσσερεις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης, ενώ θα δώσει και το στίγμα του συνδυασμού αλλά και τις προτεραιότητες του για την επόμενη πενταετία.

Ο κ. Αρναουτάκης θα παρουσιάσει τους σχεδιασμούς του, που έχουν ορίζοντα το 2030, καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και οι παρεμβάσεις, που διεκδίκησε με επιτυχία η Περιφέρεια Κρήτης και θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρο το νησί, ενώ θα βελτιώσουν σημαντικά τις ζωές των Κρητικών.

Επίσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης στην ομιλία του αναμένεται να επικεντρωθεί στις προσπάθειες, που θα καταβάλει η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της προώθησης μιας περιβαλλοντικά και κοινωνικά βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος των πολιτών, με την αύξηση των εισοδημάτων και τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας, καθώς και τη γενικότερη διάχυση των ωφελειών σε ευρύτερα στρώματα του πληθυσμού του νησιού μας.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη, που θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, αξιοποιεί  τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης και επικεντρώνει τις προσπάθειες του για την τρέχουσα δεκαετία, πάντα με γνώμονα τον συγκρητισμό,  στην προώθηση μιας περιβαλλοντικά και κοινωνικά βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ