Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤι λέει ο φαρμακοποιός της Θεσσαλονίκης για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας

Τι λέει ο φαρμακοποιός της Θεσσαλονίκης για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας

Ο φαρμακοποιός από την Θεσσαλονίκη, μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» λέγοντας πως το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θυμάμαι μια κοπέλα που πήρε δυο ουροσυλλέκτες.
Συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, πως η Γεωργία αγόρασε μόνη τους ουροσυλλέκτες, διαψεύδοντας την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας .
Συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, ο φαρμακοποιός είπε πως «Μπήκε ένας άνθρωπος και πήρε δύο ουροσυλλέκτες… Ούτε την θυμάμαι… θυμάμαι μια κοπέλα που πήρε δύο ουροσυλλέκτες».
«Δεν την θυμάμαι καθόλου, γινόταν ένας χαμός την Πρωτοχρονιά εδώ στην εφημερία», σημείωσε ο φαρμακοποιός.

Η 24χρονη Γεωργία επιμένει πως η ίδια αγόρασε τους ουροσυλλέκτες για να δώσει δείγμα για να γίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν της είχαν χορηγηθεί ουσίες.
Η Αστυνομία, από την άλλη σε επίσημη ανακοίνωση της, ανέφερε πως χορηγήθηκαν από την Υπηρεσία στην 24χρονη δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι μάλιστα εξετάστηκαν και μακροσκοπικά από αστυνομικό, πριν δοθούν στην Γεωργία, ώστε να πιστοποιηθεί ότι όλα έγιναν όπως πρέπει και να μην υπάρχει κάτι διαβλητό στην όλη διαδικασία.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης και ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης είπε στον Γιώργο Λιάγκα πως «θα ζητήσουμε να γίνει επανάληψη των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς και να γίνει εξέταση μέσω τριχών της Γεωργίας»,για να υπάρξουν τυχόν ευρήματα για ουσίες που της χορηγήθηκαν.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ