Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤι δείχνει το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στο 6 μηνών παιδί...

Τι δείχνει το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στο 6 μηνών παιδί της οικογένειας απ’ την Πάτρα

Η υπόθεση των 3 νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τα ερωτήματα, ώστόσο, γύρω από την εν λόγω υπόθεση συνεχίζουν να αυξάνονται, ειδικότερα μετά τη συνέντευξη των γονιών των παιδιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην οποία ακούστηκαν λεπτομέρειες από τους θανάτους των κοριτσιών.

Στη συνέντευξη, στην οποία κατά κύριο λόγο απαντούσε η μητέρα των τριών κοριτσιών, ακούστηκαν περιγραφές για τις τελευταίες ώρες των κοριτσιών, αυτό που έκανε εντύπωση όμως είναι μία λεπτομέρεια για τον θάνατο του βρέφους της οικογένειας, της έξι μηνών Ίριδας.

Μεταφέροντας τις απόψεις των γιατρών στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Mega, ο αστυνομικός συντάκτης των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναφέρθηκε στο στοιχείο για το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του βρέφους.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί που σχολίασαν το στοιχείο, αυτό δε δείχνει αν η έξι μηνών Ίριδα έχει πεθάνει από ανακοπή. Οι γιατροί λένε πως το αίμα στο πανάκι θα μπορούσε να προκύψει μόνο εάν το βρέφος είχε κάποιο πνευμονολογικό πρόβλημα ή πνευμονικό οίδημα.

Η εμπεριστατωμένη άποψη των γιατρών αναφέρει, όπως τη μετέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ότι μία ανακοπή δεν μπορεί να προκαλέσει αιμόπτυση και επομένως να υπάρχουν στοιχεία με ματωμένα πανάκια με αυτό το αίτιο θανάτου.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ