Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣυνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ηρακλείου ενόψει της χειμερινής περιόδου

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ηρακλείου ενόψει της χειμερινής περιόδου

Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου, Νίκου Συριγωνάκη, πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηρακλείου ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Η σύσκεψη έγινε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών στον απόηχο των τραγικών γεγονότων της Θεσσαλίας. Για μαζική συμμετοχή των φορέων που σχετίζονται με την πολιτική προστασία, έκανε λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης τοποθετήθηκαν όλοι φορείς κι αυτό που προέκυψε ως συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει ετοιμότητα, τόσο σε διαθέσιμα επιχειρησιακά μέσα, όσο και σε διαθέσιμο προσωπικό απ’ όλους τους φορείς της πολιτικής προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Κοινός στόχος όλων των συμμετεχόντων στην πολιτική προστασία της Κρήτης είναι η θωράκιση του νησιού και για το λόγο αυτό ο Νίκος Συριγωνάκης υπογράμμισε πως είναι αναγκαίο όλοι να είναι σε ετοιμότητα το επόμενο διάστημα ενόψει της χειμερινής περιόδου, δίνοντας όμως ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ