Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣυνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Στις 11:00 το πρωί θα μιλήσει ο Κασσελάκης

Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Στις 11:00 το πρωί θα μιλήσει ο Κασσελάκης

Την αλλαγή ώρας της ομιλίας του ζήτησε από το Προεδρείο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του κόμματος θα μιλήσει σήμερα στις 11:00 το πρωί πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων, όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα X.

«Ζητώντας την άδεια του Προεδρείου του Συνεδρίου μας, θα αλλάξω την ώρα της ομιλίας μου. Θα μιλήσω το πρωί στις 11:00, πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων».

Με την Όλγα Γεροβασίλη  να επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά της με τη φράση «δηλώνω παρούσα για να σταματήσει ο κατήφορος και να γίνει ο προοδευτικός χώρος πρωταγωνιστής» και τον Στέφανο Κασσελάκη να δεσμεύεται ότι θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ «ανεξαρτήτως αποτελέσματος» με πρόταση οι κάλπες να στηθούν στις 10 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο η τρίτη ημέρα του τέταρτου συνεδρίου τουΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Οι ψηφοφόροι θα μπορούν να πάρουν μέρος με φυσική και ηλεκτρονική παρουσία, σύμφωνα με την πρόταση Κασσελάκη, ενώ μιλώντας σε δημοσιογράφους κατόπιν της ομιλίας της η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι πρέπει να περάσει ένας μήνας από την προκήρυξη για εκλογή αρχηγού «όπως ακριβώς προβλέπει το καταστατικό του κόμματος»

Ο ρόλος του προέδρου είναι να ενώνει , όχι να διχάζει, τόνισε η κυρία Γεροβασίλη προσθέτοντας ότι δήλωσε παρούσα «γιατί αυτό επιβάλλει το αίσθημα ευθύνης».

Τελευταία ημέρα του συνεδρίου σήμερα Κυριακή, κρίνεται εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί και πάλι σε εσωκομματική αναμέτρηση για την ηγεσία, έξι μήνες από τις προηγούμενες κάλπες. 

«Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής σε έναν όμορφο αγώνα» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας άμεσα στην Όλγα Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Δεσμεύομαι ενώπιον όλων ότι θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ότι θα δουλέψω. Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών θα καλέσω την αντιπρόεδρο της Βουλής και την ομάδα να φέρουμε τις καταστατικές αλλαγές που χρειάζονται στο κόμμα. Η αλήθεια θα κερδίσει και γι αυτό πρέπει να πάμε στις εκλογές στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά», ήταν η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη μετά την ομιλία της κυρίας Γεροβασίλη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ