Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣυνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με τον Μάικλ Δουκάκη στη Βοστώνη

Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με τον Μάικλ Δουκάκη στη Βοστώνη

Με τον πρώην κυβερνήτη Μασαχουσέτης, Μάικλ Δουκάκη, συναντήθηκε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης κατά την επίσκεψή του στη Βοστώνη. Κατά τη συνάντηση, Γιώργος Γεραπετρίτης και Μάικλ Δουκάκης συζήτησαν για τρέχοντα θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, τις εξελίξεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ, την κλιματική αλλαγή.

   Σημειώνεται πως ο υπουργός Εξωτερικών μετέβη στη Βοστώνη μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 78ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

   Αύριο, Δευτέρα, ο κ. Γεραπετρίτης θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Κέντρου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard.

   Επίσης, την ίδια ημέρα, θα συμμετάσχει σε συζήτηση με ακαδημαϊκούς και φοιτητές της Σχολής Δικαίου και Διπλωματίας Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts.

   Στη συνέχεια θα έχει επαφές με ελληνικής καταγωγής ερευνητές και επιστήμονες, ενώ στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) θα συναντήσει Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της καινοτομίας και των νεοφυών επιχειρήσεων. 

Τέλος, ο κ. Γεραπετρίτης θα έχει επαφές με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ